.

Arbejdsskadeforsikring

Loven kræver, at alle virksomheder har en arbejdsskadeforsikring, som omfatter deres medarbejdere, uanset om medarbejderen er lønnet eller ulønnet.

Forsikringen dækker, hvis en af jeres medarbejdere kommer til skade i arbejdstiden – fx hvis en medarbejder får hold i ryggen.

Er du din egen chef eller arbejder du som ægtefælle i en enkeltmandsvirksomhed, et I/S eller et K/S, er det vigtigt at vide, at du ikke er omfattet af virksomhedens lovpligtige arbejdsskadeforsikring.

Vi kan i stedet tilbyde dig en frivillig arbejdsskadeforsikring. Har du en medarbejdende ægtefælle, skal I begge have en frivillig arbejdsskadeforsikring.

.

En sikkerhed til dig og dine medarbejdere

Forsikringen dækker personskader, der er forårsaget af en hændelse eller en påvirkning, der sker pludseligt eller inden for 5 dage.

Arbejdsskadeforsikringen dækker ikke erhvervssygdomme, der opstår over tid. Den type sygdomme bliver dækket af AES-bidraget, som alle virksomheder skal betale til. 

Gratis rådgivning og vejledning om arbejdsmiljø

Som medlem hos LB Erhverv er du sikret gratis rådgivning og vejledning om arbejdsmiljø, forebyggelse af ulykker og hjælp til sygemeldte medarbejdere gennem vores samarbejdspartner Nærsikring, som tager dig i hånden og guider dig gennem systemerne.

Du kan læse mere om mulighederne og hvordan du kommer i gang her.

Find svar i FAQ

Hvem er dækket af forsikringen?

Hvad dækker forsikringen?

Skal virksomheden have en arbejdsskadeforsikring?

Dækker forsikringen, hvis fx mine briller går i stykker?

.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores erhvervskonsulenter hjælper med at skabe overblik over dine forsikringsbehov og kan rådgive dig om hvilke forsikringer og dækninger, der passer bedst til din virksomhed.

Ring til os på 33 48 51 00, eller skriv til erhverv@lb.dk. Vi svarer inden for 48 timer på hverdage.

  • Mandag-torsdag: 8.30-15
  • Fredag: 10-15

Sammenlign betingelser, dækninger og erstatninger på tværs af forsikringer og selskaber.