.

Erhvervsrejseforsikring

Hvis du som virksomhed sender en medarbejder til udlandet på en forretningsrejse, er det vigtigt at være dækket af en erhvervsrejseforsikring.

Det blå EU-sygesikringskort giver kun dækning i forhold til det pågældende lands regler for behandling på hospitaler. Behandlingen kan derfor variere meget, og det blå kort dækker ikke, hvis du skal transporteres hjem eller ønsker privat behandling i udlandet. Ønsker du at være dækket for alle tilfælde, bør du købe en erhvervsrejseforsikring.

Rejseforsikringen dækker rene erhvervsrejser, samt kombinerede erhvervs- og ferierejser i hele verden. Den dækker også fri- og feriedage, som afholdes i forbindelse med erhvervsrejsen.

.

Rejseforsikringen dækker bredt

Rejseforsikringen dækker bl.a. sygdom og hjemtransport, ansvar, selvrisiko ved billeje, forsinket fremmøde, flyforsinkelse, ulykke, bagageforsikring og bagageforsinkelse. Forsikringen kan efter behov udvides med afbestilling, dækning i krigszoner.

Alle ansatte, der rejser erhvervsmæssigt, er dækket af virksomhedens rejseforsikring. Det gælder også ledsagende ægtefælle, samlever og børn samt medrejsende gæster og kunder.

Find svar i FAQ

Dækker forsikringen i hele verden?

Dækker forsikringen også private rejser?

.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du brug for hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vores erhvervskonsulenter hjælper med at skabe overblik over dine forsikringsbehov og kan rådgive dig om hvilke forsikringer og dækninger, der passer bedst til din virksomhed.

Ring til os på 33 48 51 00, eller skriv til erhverv@lb.dk. Vi svarer inden for 48 timer på hverdage.

  • Mandag-torsdag: 8.30-15
  • Fredag: 10-15

Sammenlign betingelser, dækninger og erstatninger på tværs af forsikringer og selskaber.